Autor: Personaliuudised.ee • 5. august 2022

Selgusid töötajate eelistatuimad tööotsingukanalid

Kantar Emor uuris töövõtjate eelistusi tööotsingutel ehk selgitas välja peamised kanalid, kust leitakse infot tööpakkumiste kohta. Uuringust selgus, et kaks kolmandikku töövõtjatest (67%) leiab infot tööpakkumiste kohta CVKeskus.ee tööportaalist, tehes sellest peamise tööotsingukanali Eestis.
Foto: Pixabay

Teise eelistusena tõid töövõtjad välja oma tuttavad, sõbrad ning sugulased, kellelt uurib infot töövõimaluste kohta 48% töötajatest, ning kolmandaks valiti CV Online (CV.ee) tööportaal, kust saab infot tööpakkumiste kohta 43% vastajatest, näitavad Kantar Emori andmed.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456