Autor: Personaliuudised.ee • 22. august 2022

Y- ja Z-põlvkonnad kujundavad töökohta ümber

Z-põlvkonna töötajatest 49% kaalub oma praeguses ametis hübriidtööle üleminekut ja 46% soovib minna kaugtööle, selgub Microsoft Researchi uurimusest.

Y- ja Z-põlvkonna töötajad vanuses 18–41 eluaastat moodustavad suure osa praegusest tööjõust. Viimane Work Trend Index 2022 näitas, et töötajad hindavad töö rolli oma elus ümber ja on lisanud valemisse tasuvuse teguri ehk siis selle, millised on töötaja ootused töökohale ja mida nad on nõus vastu andma. Uuringust selgust, et Y- ja Z-põlvkonna töötajatest 49% kaalub sel aastal tõenäoliselt tööandja vahetamist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456