Autor: Urve Vilk • 26. august 2022

Hanno Ahonen aitab töötajatel õide puhkeda

MoveMyTalenti juhi Hanno Ahoneni eesmärk on luua juhina inimestele töökollektiivis koht, kus neil poleks hirme, vaid kus nad tunneksid, et neil on turvaline ja neist hoolitakse.
MoveMyTalenti juht Hanno Ahonen.
Foto: Meeli Küttim

MoveMyTalent tegeleb inimeste ümberasustamisega, mis tähendab, et aidatakse talente, kes tulevad Eestisse teistest riikidest. „Kui ettevõte värbab endale piiri tagant töötaja ja temaga on leping alla kirjutatud, võtab ettevõte MoveMyTalentiga ühendust, et aitaksime inimesel Eestis kohaneda. Olgu tulija perega või üksi – leiame kodu, lastele koolid, avame pangakonto, aitame elamisloa saamisel, aga ka kõige muuga, mis ühest riigist teise kolimisega kaasneb,“ tutvustab Hanno.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456