Autor: Personaliuudised.ee • 2. september 2022

Heikki Mäki: kriisi lävel on kindlustunne tähtsam kui palgatõus

Euroopa kõrgeim inflatsioon ning üha sagedamini kõlavad majanduslanguse ja -kriisi sõnumid kasvatavad kõigi turuosaliste ärevust. Kui tööandjad maadlevad kiiresti kasvanud sisendhindade ja tugeva palgasurvega, siis töötajatel soovitab Finesta juht ja tööjõuekspert praeguses olukorras väärtustada sellist tööandjat, kes suudab pakkuda kindlustunnet.
Finesta

Ühelt poolt on praegu Eestis rekordiliselt kõrge tööhõive. Statistikaameti andmetel oli 2022. aasta teises kvartalis ligi 69 protsenti kõigist 13-74-aastastest tööga hõivatud. Palgakasv on kihutanud eelmise majandusbuumi tasemele, kuid kogu võidu sööb ära komeedina tõusnud üle 20-protsendiline inflatsioon.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456