Autor: Personaliuudised.ee • 20. september 2022

Euroopa värbamisaktiivsus on maailma madalaim

Riigi- ja erasektori värbamisplaane kaardistava rahvusvahelise uuringu kohaselt on värbamisaktiivsus maailmas ebaühtlane – Euroopas värvatakse uusi töötajaid pigem tagasihoidlikult, samas Aasias ja Kesk- ning Lõuna-Ameerikas on vajadus uute inimeste ja järele kõrge.
Manpoweri Baltikumi juht Heigo Kaldra.
Foto: Meeli Küttim

Endiselt tõdeb kolm neljandikku ettevõtjatest, et olenemata sellest, kas värvata on vaja vähe või palju inimesi, pole tööturult võtta neile vajalike kompetentsidega töötegijaid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456