Autor: Laura Kassin, Personalileidja OÜ tegevjuht • 29. september 2022

Ettevõtja ABC: nipid, mis aitavad leida ettevõttesse õige töötaja

Personalileidja.ee juht ning BNI Eesti ja Starfish Academy Siseringi liige Laura Kassin usub, et koostöö teiste ettevõtjatega on väga oluline. „Tähtis on näha iga inimest väärtuslikuna, sest kunagi ei tea, millal kellegi teadmisi, oskusi või kontakte vaja võib minna. Tihti alahinnatakse ka seda, kuidas saaks ise teisi aidata. Meil kõigil on unikaalsed anded ja kui neid rakendada, võidavad kõik,“ arvab ta, et just koostöö on edu saladus.
Foto: Kerttu Jahhu

Kõik, mida sa teed, eriti ettevõtjana, peab looma väärtust, sest sõna levib kaugele ja kiiresti. Siin on nutikad nõuanded ettevõttele töötajate värbamisel ja ka töötajatele töökoha saamiseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456