Autor: Siim Palumets, Nico juht • 31. oktoober 2022

Siim Palumets: IT-sektori palkades on omajagu õhku sees

“Kõigile on teada, et IT-valdkonna palgatase on kõrgem kui mõnes teises sektoris, kuid seal on ka omajagu õhku sees,” nendib värbamisagentuuri Nico Eesti juht Siim Palumets. Loe, mida ta arvab IT-valdkonna palkade kohta ja millistest spetsialistidest on IT-turul kõige enam puudus.
Nico juht Siim Palumets

Palumets alustab sellest, et kõige enam teenivad IT-turul kogenud arendajad, kuid lisab, et teatud mõttes valitseb seal omamoodi paradoks. “Arendajaid tuleb ju järjest juurde, mis peaks IT-valdkonnas tööjõupuudust leevendama, kuid samas loeb selles vallas kogemus ja oskused, mida juunior-tasemel sisenejatel pakkuda pole. Siiski küsivad nad palka nii, nagu neil oleks suur teadmistepagas olemas” arutleb Palumets.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456