Autorid: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor, Margit Toovere, Helen Roots • 9. november 2022

Koolitusettevõtete TOPi võitja: koolitus veebis peab olema osalejale sama nauditav kui seminar saalis

Tänase Koolituskonverentsi ajaks valmis Äripäeva Infopangal värske koolitusettevõtete TOP, millega on võimalik tutvuda homse Äripäeva vahel ilmuva Koolituse erilehe veergudel. Samuti tunnustasid Personaliuudised võitjat Koolituskonverentsi publiku aplausi saatel.
Koolitusettevõtete TOP-i võitjale Addendale andis Koolituskonverentsil sertifikaadi üle Personaliuudiste juht Helen Roots.
Foto: Raul Mee

Mis tuntud koolitusfirmale võidu tõi, saab lugeda järgnevast intervjuust. Edetabeli teise koha hõivas juba 2014. aastal loodud keeltekool, kolmanda koha omanik on teinud aastaga aga märkimisväärse hüppe ja tõusnud tabelis aastaga 24 kohta ülespoole!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456