Autor: Raimo Ülavere • 15. november 2022

8 müüti juhtimises, mis üha uuesti ja uuesti kerkivad

Mis on uut juhtimises? Küsimus, mida ikka küsitakse ja millele ma ka proovin vastuseid leida. Ent mida kauem juhtimise temaatikaga tegeleda, seda enam hakkab tunduma, et vastus sellele võib olla kaunis … igav.
Coach ja koolitaja Raimo Ülavere

Sügisene tööhooaeg on ees ja tahaks nagu midagi uut. See on inimlik ootus, põnevus, mis tekitab meis toreda dopamiiniannuse ja paneb silmad särama. Ja selle ootusega on raske konkureerida, kui pean ütlema, et … enne kui midagi uut otsida, peaks vaatama, kuhu need varasemad “uued” on jäänud. Mõni on kadumas, osa ümber transformeerumas (näiteks üks-ühele vestlused), mõni aga ringleb visalt ja jätkuvalt, ehkki selle kasutuskõlblikkus on enam kui kahtlane. Niisiis, 8 müüti juhtimises, mida kahjuks jätkuvalt taastoodetakse.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456