Autor: Marili Varjund • 18. november 2022

Tulemuslik arenguvestlus – kui osav läbiviija sa tegelikult oled?

Paljud juhid seisavad vastu aastalõppu silmitsi erinevate vestluste läbiviimisega. Kord aastas toimuv põhjalikum arenguvestlus on kahtlemata oluline nii töötajale kui juhile endale ja lisab pisut pinget mõlemale poolele. See aga, milline tulemus vestlusel on, sõltub paljudest teguritest, kuid eelkõige siiski juhi seatud eesmärgist ja arenguvestluse läbiviimise oskustest.
Foto: Pexels

Arenguvestlus oma idee poolest on juhi võimalus kraadida töötaja motivatsiooni ja arengueesmärke ning väljendada vastastikuseid ootusi. See vestlus võib olla tohutu suure väärtusega, kui see ainult hästi läbi mõelda ning kõik oma kuulamis- ja küsimisoskused käiku lasta. Selleks, et hinnata oma arenguvestluse läbiviimise oskusi ja teadmisi, on siin sulle väike enesekontroll.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456