Autor: Kristjan Pruul • 28. november 2022

Peterson: palgatoetusi tuleb kaaluma hakata

Olukord on tööturul veel hea, kuid teateid koondamistest muudkui tuleb, sellise tempoga jätkates tuleb tööminister Peep Petersoni hinnangul hakata mõnele sektorile toetusi kavandama.
Tööminister Peep Peterson
Foto: Raul Mee

Praegu on kaks kõige suuremat koondamistega vastamisi seisvat sektorit raudtee ja puidusektor, rääkis tööminister valitsuse pressikonverentsil. Neist kahest esimesele tuleks hakata palgatoetust välja töötama.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456