Autor: Triinu Toomela, Soulteami asutaja • 9. detsember 2022

Jõulusündmuse korraldamise ABC

Aina krõbedamaks muutuvad temperatuurid ja saabunud lumesajud kiirustavad nüüd tagant ka neid, kes jõulupeo organiseerimist aina edasi on lükanud. Jõulud on tavaliselt aeg, kus tunnustatakse, märgatakse ja tänatakse neid, kes on olulised.
Foto: Pexels

Sündmuste korraldamise ekspert ja Soulteam asutaja Triinu Toomela ütleb, et jõulusündmuse korraldamisel kehtib reegel – mida varem, seda parem. Kui aga alles praegu planeerima hakkad, siis on siin väike spikker, mida silmas pidada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456