Autor: Personaliuudised.ee • 9. detsember 2022

Euroopa Parlament tõstab eeskujuna esile Eesti ettevõtete hübriidtöö projekti

Arendusmaja Helmese ja ärinõustamisettevõtte Milttoni koosloomes sündinud hübriidtöö projekt on Euroopa Parlamendi uuringus märgitud kui üks kümnest inimeste juhtimise näitest Siemensi, Renault’, SEB ja teiste suurettevõtete kõrval.
Helmese talendijuht Signe Lass ning Milttoni muutustenõustaja ja psühholoogiadoktor Eva-Maria Kangro.
Foto: Andres Laanem

Uuringu eesmärk on uurida digi- ja rohepöörde mõju töökohtadele ja -turule, sh jagada näiteid juhtimisalasest innovatsioonist. Uuringutulemused on sisendiks Euroopa Parlamendi tööhõive- ja sotsiaalkomisjoni liikmetele (EMPL) nii seadusloomes kui konteksti pakkumises.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456