Autor: Kadri Mäe, People Practices Consulting asutaja • 28. detsember 2022

Tulemusjuhtimisega alustamine idufirma näitel: 1:1 vestlused

Selles loos ei keskendu ma traditsioonilisele tulemusjuhtimisele, milles on pikemaajalisem kogemus suurtel korporatsioonidel, pankadel, energeetika- ja tootmisettevõtetel. See on praktilise kogemuse lugu sellest, kuidas esimese personalijuhina idufirmas esimesi samme tulemuse võimaldamise protsessis tegin.
Kadri Mäe, People Practices Consulting asutaja

Jagan kogemusi, miks ja kuidas otsustasin tiimile tutvustada üks ühele vestluste formaati, millest alustasime, ning kuidas protsess ja tööriistad on sestpeale täiustunud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456