Autor: Personaliuudised.ee • 11. jaanuar 2023

Veriffi digitaalse identiteedi ärisuunda hakkab juhtima Viktoria Ruubel

20-aastase Meta, Skype’i ja Intuiti ettevõtlus- ka juhtimiskogemusega Ruubel asub juhtima Veriffi globaalse digitaalse identiteedi loomise ja arendamise ärisuunda. Ruubeli eestvedada on kogu selle ärisuuna strateegia, toote- ja müügiarenduse loomine ja elluviimine. Ruubel asub tööle Veriffi Londoni kontoris.
Viktoria Ruubel asub tööle Veriffi Londoni kontoris

“Digitaalne identiteet on isikusamasuse tuvastamise tulevik. See võimaldab inimestel ja ettevõtetel taaskasutada ühte, juba verifitseeritud identiteeti kõigil platvormidel, veebisaitidel ja rakendustes,” ütles Veriffi tootearendusjuht ja kaasasutaja Janer Gorohhov. “Viktorial on suurepärane kogemus globaalsete meeskondade ja toodete ehitamisel ning juhtimisel. Mul on ülimalt hea meel, et ta otsustas Veriffi tiimiga liituda, et aidata meil digitaalse identiteedi ärisuund üles ehitada ja toode järgmisele tasemele viia.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456