Autor: Personaliuudised.ee • 23. jaanuar 2023

Deel koondas kõik ühele platvormile

Enamik ülemaailmseid ettevõtteid kasutab kuni 16 tööriista oma rahvusvahelise meeskonna haldamiseks, kuid personalivaldkonna ettevõte Deel on moodustanud ühtse platvormi, mida saab kohandada olenemata elukohast, töökohast, meeskonna suurusest või kasvufaasist.
Deeli Kesk- ja Ida-Euroopa turgude laienemise juht Liina Laas.

„HR-platvormid on enamasti keskendunud kohalikele ettevõtetele, mille kaudu on keeruline rahvusvahelist meeskonda hallata. Kui firma peakontor on küll Eestis, kuid töötajaid on ka mujal riikides, palutakse tihti täita välisriigis kehtivaid maksuvorme ja muid juriidilisi dokumente, mis aga ülejäänud maailmas ei kehti,“ räägib Deeli Kesk- ja Ida-Euroopa turgude laienemise juht Liina Laas. „Deeli uus platvorm kohandab kõiki aspekte automaatselt ja seda vastava riigi töötaja vajadusi silmas pidades kehtivate kohalike seaduste alusel alates lepingutest ja palkamise üksikasjadest kuni puhkuste, töölepingu lõpetamise, hüvitiste ning kõige muuni.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456