Autor: Personaliuudised.ee • 16. veebruar 2023

Välisvärbamine on kasvav trend

Deeli Ida- ja Kesk-Euroopa turgude laienemise juht Liina Laas.
Foto: Deel
Personaliplatvormi Deel viimase aasta statistika näitab, et globaalne värbamine ja kaugtöö on kasvutrendis, vaatamata mahukatest koondamistest ning madalamatest algpalkadest.

Personalivaldkonna idufirma Deel 2022. aasta statistika näitab, et Eesti ettevõtte globaalne palkamine on Euroopa, Lähis-Ida ning Aafrika riikide võrdluses tõusutrendis, Eestit edestavad vaid Rootsi ja Taani.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456