Autor: Signe Sillasoo • 21. märts 2023

Hea juhi saladus: õpib, unustab tulemused ja annab ignorantsusele piitsa

Võluvitsa abil, mis juhtimises saaks kohe midagi muuta, innustaksid Eesti juhid kolleege õppima eelkõige iseennast tundma, samuti paneksid nad punkti ja lubaksid ajaloo hämarustesse vajuda ettevõtetes tulemusjuhtimisel, kirjutas Äripäev.
Vasakult: Tippjuhtide Kompetentsikeskust juhtiv Maria Kütt ja Riigikantselei strateegilise kommunikatsiooni juht Kersti Luha
Foto: Foto: Äripäev

“Ma olen olnud pikalt skeptiline kõige selle suhtes, mille katuspealkiri on tulemusjuhtimine,” sõnas pikaaegselt suurettevõtetes personalijuhina töötanud ja täna Tippjuhtide Kompetentsikeskust juhtiv Maria Kütt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456