Autor: Personaliuudised.ee • 13. märts 2023

Arengus omapead jäetud töötajad lahkuvad suhtumisega, et on oma aega raisanud

Personalileidja Laura Kassin on kindel, et tänapäeval leiab asjalik inimene hõlpsasti uue töö ja ainult palganumbri pärast tööandjale truuks ei jääda. On korraldatud isegi uuring, mis tõestas, et tööle jäämise või lahkumise põhjusena on palganumbrist olulisem läbisaamine juhiga ja arenguvõimalused. Ta annab nõu, kuidas oma töötajaid hoida ja arendada.
Foto: Helina Sildvee

Võimas boonuspakett ei pruugi kõigile toimida

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456