Autor: Rahel Lepp • 12. aprill 2023

Värbamispäeval oli kaalul rohkem kui töötajad ja töökohad

Eile Rakvere spordihallis toimunud töötukassa värbamispäev ei olnud sugugi vaid töötutele mõeldud üritus ega ka töötajate puuduses vaevlevaid ettevõtteid päästev õlekõrs. Samavõrra sai üritusel infot töötav inimene, kel mõlgub mõttes ametivahetus või lausa karjääripööre, vahendavad Lääne-Virumaa uudised.
OÜ Egesten logistika-assistent Jelena ja personalijuht Margit kiidavad värbamispäevade tulemuslikkust, olgu siis töötukassa või nende enda korraldatud.
Foto: Rahel Lepp

Politsenikuks? Miks mitte!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456