Autor: Anu Prandi • 26. aprill 2023

12 hoiatavat signaali, et su töötaja hakkab lahkuma

"Töötajad on meile väga olulised!" deklareerivad paljud ettevõtted meil ja mujal. Ettevõtte esindajale meeldiks, kui tema parimad töötajad ei lahkuks kunagi, kuid sageli ei ole see kontrollitav.
BDO Eesti personali- ja värbamisteenuste juht Anu Prandi
Foto: Ardo Kaljuvee

Emotsionaalselt on muidugi kahju, kui hea meeskonnaliige lahkub, kuid teisest aspektist vaadates on see igal juhul väga suur varjatud või otsene kulu ettevõttele. Millised on aga tüüpilised ja varjatumad ohu märgid, mida juhtidel tasub tähele panna?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456