Autor: Personaliuudised.ee • 4. mai 2023

Ettevõtete kasvuplaanid toovad kaasa töötajate värbamise

Värskest CV-Online tööturu uuringust selgub, et 36% vastanud ettevõtetest plaanib järgnevatel kuudel töötajate arvu suurendada.
Kaubandussektor on praegu värbamislainel.
Foto: Liis Treimann

Uuringust selgus, et viimastel kuudel on ettevõtted oma töötajate arvu pigem kasvatanud (36%) või see on samaks jäänud (39%) ning ka vaade tulevikku on üsna optimistlik. Ehkki 40% organisatsioonidest kavatseb lähikuudel jätkata sama personaliga, kavatseb tervelt 36% värvata juurde ning töötajate arvu suurendada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456