Autor: Personaliuudised.ee • 19. mai 2023

Personalitöötajate lood: intervjuud voodist ja ema saadetud CV

Homme tähistatakse personalijuhtide päeva. Töös inimestega tuleb ette kõike, ka naljakaid apsakaid ja olukordi. Manpower Eesti töötajad toovad välja kentsakaid juhtumisi oma tööst, naeravad ka enda üle ja ütlevad aitäh kõigile kandidaatidele, kes argipäeva värvikamaks muudavad. Igal juhul tasub elu alati väikese huumoriga võtta ning vajadusel enda ja teiste vigadest õppida, mitte põhjuseta põdeda.
Foto: Pexels

Intervjuud vahetuses

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456