Autor: Personaliuudised.ee • 31. mai 2023

Juhtimiskonsultandid: inimeste võime muudatusi vastu võtta on langenud

Koroonapandeemiale eelnenud ajaga võrreldes on inimeste võime võtta vastu muudatusi vähenenud kaks korda, rääkisid juhtimiskonsultandid Ekke Sööt ja Liis Paemurru Technopolis Ülemiste korraldatud ärihommikusöögil „Mis on muudatuste juhtimine ja kuidas see aitab organisatsiooni eesmärkide elluviimisele kaasa?“
Technopolis Business Breakfast.
Foto: Marek Metslaid

„Innovatsioonist ei saa rääkida ilma muudatuste elluviimiseta. Raadio jõudis 50 miljoni kuulajani 38 aastaga ning ChatGPT sai 2 kuuga üle 100 miljoni kasutaja – muudatuste rütm on oluliselt kiirenenud,“ sõnas Change Partners juhtimiskonsultant Ekke Sööt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456