Autor: Personaliuudised.ee • 13. juuni 2023

Kümme enimnõutud suvist hooajatööd

Hooajaline ametikoht, mis on tänavu kõige rohkem hinnas, on restorani suveabiline ja populaarseima töökoha nimel on konkureerimas pea pool tuhat töövõtjat, näitab CVKeskus.ee statistika.
Restorani suveabiline on tänavu populaarseim hooajaline ametikoht.
Foto: Liis Treimann

Kõige rohkem vajatakse suveks lisatööjõudu teenindussektorisse – iga kolmas hooajaline tööpakkumine annab võimaluse teha teenindavat tööd. Lisaks vajavad tööandjad suvehoojaks abilisi ka turvavaldkonnas (vetelpäästjad ja turvatöötajad suveüritustel) ning toitlustus- ja müügisektoris.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456