Autor: Janno Riispapp • 15. juuni 2023

Stora Enso sulgeb lõplikult Näpi saeveski ja koondab kõik töötajad

Stora Ensot põhjendas Näpi saeveski sulgemist toorme väljakutsetega.
Foto: Väinu Rozental
Soome metsatööstuskontsern Stora Enso teatas börsile, et sulgeb Näpi saeveski, millega kaotab töö ligi sada inimest.

Põhjusena tõi börsifirma välja pikaajalised väljakutsed seoses toorme saadavuse ja hinnaga ning madala kasumlikkusega. Stora Enso kavatseb konkurentsivõimet parandada, keskendudes saeveskitele, millel on kasvupotentsiaali.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456