Autor: Kaubandus.ee • 21. juuni 2023

Noortele pakkusid suvetööd peamiselt kaks sektorit

Käes on aeg, mil paljud noored suvepuhkuse asemel hoopis tööle asuvad. Eelmise aasta suvekuudel töötas vähemalt ühe päeva 16 700 noort vanuses 10–17 aastat. Maakonniti olid levinumad ametid erinevad, kuid selgelt joonistusid välja kaks sektorit.
Foto: Pixabay

Statistikaameti andmetel vanuse kasvades tõenäosus töötada suurenes. 2022. aasta suvel töötavatest lastest oli 60% vanusegrupis 16–17 aastat, muudel aastaaegadel töötajatest oli selle vanusegrupi osakaal isegi 83–84%.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456