Autor: Helen Roots • 28. juuni 2023

Helo Tamme liitub Wise'i tiimiga

Eesti HR-maastiku üks juhtfiguure on alustamas suurte tegudega tehnoloogiaettevõttes Wise. Kuidas see kõik nii läks, kirjeldas ta pärast esimest tööpäeva ka Personaliuudistele.
Värske wiseri Helo Tamme esimene tööpäev saab kommentaariks: "Üliäge!"

Eesti HR Seltsi president ja üks asutajaliikmetest Helo Tamme alustab 27. juunist Global People Partneri ametikohal globaalses finantstehnoloogia ettevõttes Wise. Helo hakkab tööle Wise klienditeeninduse tiimiga, kus praegu töötab juba üle 1300 wiseri, toetades nii organisatsiooni juhte strateegilistes inimeste juhtimise küsimustes Eestis, Ungaris, USA-s, Brasiilias, Singapuris, Jaapanis ja Malaisias.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456