Autor: Personaliuudised.ee • 11. juuli 2023

CVKeskuse uus visuaalne identiteet loodi AI toel

Tööotsingukanal cvkeskus.ee värskendas brändi, uuendades nii logo, värvilahendust kui ka tööotsingumootorit ja tööandjate värbamisplatvormi.

“Uuendatud bränd kannab endiselt missiooni aidata igaühel leida endale hea töökoht, kuid on sõbralikum, peegeldab ettevõtte tehnoloogilist arengut ning toob kasutajateni mugavama tööotsingu- ja värbamisplatvormi,” kirjeldas uuendust cvkeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt ja lisas, et uue disainiga mobiilirakendus valmis koostöös AI kaaspiloodiga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456