Autor: Personaliuudised.ee • 4. august 2023

Värbamisel saavad CV-st olulisemaks isiksuseomadused ja inimese sobivus meeskonda

Moodsa aja värbamisel on üha olulisemad pehmed väärtused, näiteks kuulamise, delegeerimise ja juhtimise oskused. Üha enam pööratakse tähelepanu ka isiksuseomadustele ja kommunikatsioonioskustele. Rõõmu teeb, et viimasel ajal on nii mõnigi tööandja mõistnud, et paljusid oskusi saab töökohal juurde õpetada, kui olemas on õige suhtumine ja valmidus areneda, kirjeldab personalileidja Laura Kassin.
„Võtmetöötaja, kes meeskonnas ussitas ja teistega tüli noris, võis olla edukas mõnda aega tagasi, nüüd leitakse tema asemele keegi, kes on arenguvõimeline ja sobib meeskonda paremini,“ tõdeb personalileidja Laura Kassin.
Foto: Helina Sildvee

CV-st ja kogemustest enam nii palju ei lähtuta

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456