Autor: Taavi Lehari • 21. august 2023

Tööandja bränding: väärtuste jõud organisatsioonikultuuris

Tööandja bränding on viimastel aastatel veelgi tugevamalt suunda näitama hakanud, kuna kuuldused muutustest hakkasidki tõeks saama. Värbamised muutusid keerukamaks, uste taga ei seisnud enam inimesi järjekorras ja kandidaadid koondusid üha rohkem teatud organisatsioonide juurde sooviga just nende heaks töötada.
Selge on, et kuvandit ei arendata ainult väljapoole – see peab ellu ärkama just organisatsioonis sees.
Foto: Pexels

Kui veel 6-7 aastat tagasi olid tööd eesmärgiga parendada oma brändikuvandit tööandjana harvad ning seostusid peamiselt töökuulutuste ja värbamiskampaaniatega, siis täna on see eraldi teenuslõik, mida paljud loovagentuurid pakuvad. Mõistega tööandja bränd ning selle loomise, arendamise ja teostamisega on liikvel erinevaid müüte ja arusaamu. Mis on levinumad uskumused ja millele peaks tööandja brändi luues keskenduma?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456