Autor: Allan Kaljakin • 30. august 2023

Kuidas toetada organisatsioonis alustava sisekoolitaja professionaalset arengut?

Sisekoolitajate professionaalse arengu toetamine organisatsioonis tõstab töötajate arendamise kvaliteeti ja töö tulemuslikkust võimalikult efektiivsel viisil ja seejuures koolituskulusid optimeerides.
Superviisor Allan Kaljakin

Üks võimalus arendada organisatsiooni ning toetada personali professionaalset arengut ja nende sooritusvõimekust, on sisekoolituste korraldamine.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456