Autor: Helena Laus • 4. september 2023

Mentor alustavale personalijuhile?

Kui paljud kogenud personalijuhtidest saavad öelda, et neid toetas karjääri alguses kogemustega mentor? Julgen enda kogemuse põhjal pakkuda, et pigem vähesed.
Kui kõik klapib, leppige kokku mentorluse eesmärk ning kohtumiste sagedus ja kestus.
Foto: Pexels

On täiesti tavapärane, et ettevõtte juhtidele võimaldatakse mentorlust ja coaching'ut, kuid osa olulisi rolle jääb ilma mentorluseta. Vaevalt, et seda tahtlikult tehakse, pigem sellele lihtsalt ei mõelda. Aktiivsete suhtlejatena otsivad personalitöötajad vastuseid oma küsimustele erinevatest foorumitest ja suhtlevad kursusekaaslaste või kolleegidega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456