Autorid: Kadri Kiigema, Gerli Ramler • 6. september 2023

Mis teeb meist paremad otsustajad?

Otsuseid teha on sageli keeruline, sest see nõuab analüüsi, kaalutlemist, enesekindlust ja vastutust. Ent õige lähenemise ja teadmistega on võimalik saada oskuslikumaks otsustajaks. Oma kogemust jagasid juhtimiskoolitaja ja -konsultant Heiti Pakk ning juhtimispsühholoog ja -koolitaja Mare Pork.
Foto: Pixabay

Kui teoorias määravad nii geneetika kui ka kasvukeskkond inimese puhul peaaegu kõike, on siiski Porki sõnul aina enam suurenenud inimeste enesejuhtimise osa, mängides geneetika ja kasvukeskkonna üle. „Otsustusvõime eeldab mõtlemisoskust, sest otsus on mõtlemisprotsessi tulem. Ehk tekib küsimus, mis on tähtsam – kas sündmused, mis inimese elus on toimunud, või see, mida ta nendega suudab edasi ette võtta?”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456