Autor: Personaliuudised.ee • 5. september 2023

Uuringud: mis Eesti arendajaid tööd otsides tegelikult huvitab?

IT-sektoris töötavate inimeste jaoks on palga kõrval kõige olulisemateks hüvedeks lisapuhkus, tervisetoetused ning haridus- ja õppimisvõimalustega seotud teemad. Töökoha valimisel või tänasel töökohal jätkamisel on IT-töötajatele olulisel kohal veel ka paindlik töökorraldus ning töö sisukus ja võimalus selle käigus väärtust luua, selgub Kantar Emori ja Elisa uuringutest.
Elisas leitakse, et palk on küll tähtis, kuid üha olulisemaks muutub kõik seda ümbritsev.
Foto: Liis Treimann

Mitmel juhul võivad oma ala tipud just lisahüvede ja väärtuspakkumise põhjal langetada karjäärivalikuid: Kantar Emori uuringu kohaselt ei kaalu või pigem ei kaalu töökoha vahetust 57% üle 3000 euro teenitavatest IT-töötajatest, samas kui alla 2000 euro teenivatest töötajatest ei kaalu töövahetust 62%.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456