Autor: Personaliuudised.ee • 6. september 2023

Inimesed otsivad kindlustunnet – need on praegu kõige populaarsemad töövaldkonnad

CV-Online’i tööturu kiirstatistika andmetel on võrreldes eelneva aasta sama ajaga üldine CV.ee tööportaali kandideerijate arv tõusnud 35% võrra. Tegemist on hüppelise tõusuga, mis näitab, et inimesed on eelneva aastaga võrreldes tööturul oluliselt aktiivsemalt ringi vaatamas.
Inimeste aktiivsus töökohtade otsimisel on kasvanud,
Foto: Raul Mee

Kõige suurem hüpe kandideerimiste osas on toimunud avaliku sektori valdkonnas, milles kandideerijate arv on eelmise aastaga võrreldes tõusnud lausa 50%. Kuid suurt kandideerimiste arvu tõusu on märgata ka teistes valdkondades, mis viitab ebakindlal ajal kindlustunde otsimisele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456