Autor: Tööstusuudised.ee • 22. september 2023

Tööstus vajab lähiaastail 30 000 inseneri, elektroonika valinud noored leiavad alati töö

Tööstuses on lähiaastatel vaja 30 000 inseneri ja lisaks teisi kompetentseid spetsialiste ning seega võib öelda, et elektroonika valinud noored leiavad pärast õpingute lõpetamist kindlasti Eestis töö, märgib Eesti Elektroonikatööstuse Liidu juht Arno Kolk.
Eesti Elektroonikatööstuse Liidu juht Arno Kolk sõnab, et Eestis on elektroonikatööstus väga kõrge tasemega.
Foto: Raul Mee

Uue kooliaasta algus tähistab kõige aktiivsema praktikaperioodi lõppu, mil elektroonikatööstuse ettevõtted üle Eesti annavad sadadele noortele võimaluse näha sektorit seespoolt ja panna enda teoreetilisi teadmisi praktikas proovile, teatas elektroonikatööstuse liit. Loos jagavad oma kogemusi jagavad tudengid, kes tänavu praktiseerisid rahvusvahelistes elektroonikaettevõtetes Stoneridge'is ja Incapis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456