Autor: Personaliuudised.ee • 2. oktoober 2023

Ebakindlust tööturgudel pole igal pool

Riigi- ja erasektori värbamisplaane kaardistava rahvusvahelise uuringu kohaselt on värbamisaktiivsus paljudes riikides ja sektorites kõrge, mis pole kuidagi korrelatsioonis majandusliku ebakindluse ja pessimistlike nootidega meie piirkonnas.
Manpower Baltikumi juht Heigo Kaldra.
Foto: Meeli Küttim

Suurim värbamisaktiivsus on sektorite lõikes IT- ja finantsvallas ning geograafilises vaates Ameerika erinevates piirkondades.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456