Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 11. oktoober 2023

Leonardo Ortega: Välisspetsialisti palgates arvesta ka nende kuludega – nii saab hinnasilt reaalne

Ettevõtted palkavad välisspetsialiste aina rohkem. Leonardo Ortega, EASi ja KredExi ühendorganisatsiooni välistalendi osakonna juht rääkis konverentsil Palga Päev 2023, et lisaks palgale on veel hulgaliselt lisakulusid, millega tööandjad välisspetsialisti palgates ei oska sageli arvestada.
EASi ja KredExi ühendorganisatsiooni välistalendi osakonna juht Leonardo Ortega
Foto: Gregory Kõrgesaar
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456