Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 31. oktoober 2023

Heli Raidve: kui tööandja töötajat ei teavita, siis kasutamata puhkusepäevad ei aegu

Eesti tunnustatuim tööõiguse ekspert Heli Raidve juhtis Pärnu Raamatupidamiskonverentsil tähelepanu Euroopa Kohtu värsketele otsustele, mis muutsid kasutamata puhkusepäevade aegumise senist praktikat.
Tunnustatud tööõiguse ekspert Heli Raidve esinemas Pärnu Raamatupidamiskonverentsil 2023
Foto: Raul mee

Oleme harjunud sellise praktikaga, et kui inimene teenis eelmisel aastal puhkuse välja, pidi ta selle hiljemalt käesoleva aasta lõpuks ära kasutama. Kui ta seda ei teinud, siis aegub puhkus käesoleva aasta 31. detsembri öösel vastu 1. jaanuari.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456