Autor: Heleriin Adelbert, Swedbanki mitmekesisuse ja kaasatuse valdkonna juht • 24. oktoober 2023

Mitmekesisus töökeskkonnas – trend või osa pikast plaanist?

Mitmekesisus ja kaasatus tunduvad olevat populaarsed teemad, millest tööandjate seas rääkida. Miks on tähtis, et ettevõtteid ei käsitleks neid vaid moevooluna, vaid näeksid DEI (mitmekesisus, võrdsus ja kaasatus) edendamist osana oma pikaajalisest plaanist? Swedbanki mitmekesisuse ja kaasatuse valdkonnajuht Heleriin Adelbert loob selgust.
Heleriin Adelbert loob Swedbankis töötajatele psühholoogilise turvatunde

Eesti Inimõiguste Keskuse selle kevade uuringust “Mitmekesisus ja kaasatus tööandjate pilgu läbi” selgus, et Eesti organisatsioonid lähtuvad mitmekesisuse ja kaasamise edendamisel pigem vajadusest, kui lähenevad nendele teemadele strateegiliselt. Lisaks tuli uuringust välja, et peamiselt keskenduvad organisatsioonid kaasamisele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456