Autor: Helen Roots • 27. oktoober 2023

Kui küsitakse, tuleb vastata!

Mis olukorras on tööturg ja mida tõotab tulevik? Kuhu suunduvad palgad ja millest koosneb hüvede pakett? Mis tõukab inimesi töökohavahetusele ja mis kursi võtab kaugtöö? Lõputu hulk küsimusi, millele adekvaatseid vastuseid saab vaid siis, kui neid tõeliselt küsida – õigel ajal ja õigetelt inimestelt.
Kadri Seeder, Palgainfo Agentuur
Foto: Liis Treimann

Palgainfo Agentuur ja Eesti suurim tööportaal cvkeskus.ee korraldavad kaks korda aastas küsitlusi tööandjatele ja töötajatele, millega selgitatakse välja põhipalkade muutused ja prognoosid, lisatasude ja soodustuste muutused ning tööandjate värbamisplaanid. Lisaks uuritakse töötajate vaimse tervise toetamist, AI kasutamist, asendamise ja kaugtöö korraldust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456