Autor: Ester Riispapp • 2. november 2023

Parimad töösuhted rajatakse avatusele ja usaldusele

Tööandjad pingutavad, et atraktiivse tööandjana silma paista. Nii on fookuses üha rohkem töötaja heaolu. Kuidas olla hooliv tööandja juba värbamisel, kohelda kõiki võrdselt ja toetada erivajadusega kolleegi?
Foto: Pexels

Kandidaadid ootavad töökuulutusi, mis annaksid selge ettekujutuse nii tööülesannetest kui ka tööandja väärtuspakkumisest. Lisaks korralikule tasule ja modernsele kontorile hindavad inimesed üha rohkem töötaja heaoluga arvestamist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456