16. november 2023

Merite Liidemaa-Pärn: arvasin, et minust ei saa kunagi personalijuhti

Keskkooli ajal pidas Merite Liidemaa-Pärn personalitööd igavaks, aga mida rohkem ta personaliküsimustega tööl kokku puutus, seda rohkem see talle meeldima hakkas. Nüüd on ta juhtimis- ja personalidirektor ASis Metsä Wood Eesti.

Meritel on rakenduskõrgharidus ärijuhtimises Tartu Ülikooli Pärnu kolledžist. „Ärijuhtimine tundus valdkonnana, mis võiks olla põnev ja kus saaks ka midagi ära teha,“ kommenteerib ta omal ajal tehtud valikut. Ülikooli kõrvalt läks ta tellerina tööle tollasesse Hansapanka.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456