Autor: Jaanika Rannula • 21. november 2023

Empaatia – kas juhi nõrkus või tugevus?

Ühel coaching'u kohtumisel jõudis juht taipamiseni, et ta on siiani pidanud oma tugevat empaatiavõimet suureks nõrkuseks, ta polnud varem selle peale tulnud, et see on hoopis tema tugevus. Küsimus oli vaid selles, kuidas seda õigesti doseerida ja tasakaalustada.
60–70% ajast peaksid juhid keskenduma inimestele, soovitab juhtide ja meeskondade arengupartner Jaanika Rannula.
Foto: Pixabay

Miks räägitakse üha rohkem liidriks olemisest, väärtuspõhisest, eestvedavast ja coachivast juhtimisest?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456