Autor: Personaliuudised.ee • 24. november 2023

Haridusjuhid lähevad tippettevõtetesse kogemusi ammutama

Selgusid 11 haridusjuhti, kes lähevad alates uuest aastast Eesti suurematesse pankadesse ja tehnoloogiaettevõtetesse pikale praktikale. Praktikante võtavad enda juurde Ericsson Eesti, Glia, LHV, SEB, Swedbank, Telia, Töötukassa ja Wise. Viienda hooaja lõpuks on programmi läbinud kümnendik kõigist Eesti koolijuhtidest.
Haridusjuhtide praktikaprogrammi viies lend.
Foto: Aron Urb

Kokku üheksa kuud kestva arenguprogrammi eesmärk on edendada Eesti koolijuhtimise kvaliteeti. Esmalt saavad koolijuhid olla kümme nädalat mõnes kaasaegse juhtimiskultuuriga organisatsioonis täiskohaga praktikal, seejärel naaseb osaleja oma kodukooli, kus asub kogutud teadmisi ja ideid rakendama.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456