Autor: Personaliuudised.ee • 29. november 2023

Hübriidkontorid ei kao enam kuskile

Paljud suurettevõtted üle maailma prognoosivad, et 2030. aastaks on kolmandik nende kontoritest hübriidlahendusega ja samuti kolmandiku võrra vähem läheb neil vaja kontoripinda. Kas ka Eestis hakkavad kontoripinnad hoogsalt vähenema, selgitas uurimuse käigus välja Denis Nikolajev.
Balcia hübriidkontori vastvalminud ruumid.
Foto: Balcia

Möödunud aasta suvel korraldas Gallup küsitluse, mis näitas, et 8090 kaugtöö võimalusega töötajatest 60% eelistas hübriidtööd. Sarnast väitis ka Future Forumi samal ajal üle maailma tehtud uuring, et üle 10 000 töötaja jaoks on hübriidtöö domineeriv lausa pooltel. Ka ettevõtete juhid on jõudnud samade uuringute järgi konsensusele, et füüsilistel kohtumistel peaks olema minimaalselt 40% osakaal.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456