Autor: Margit Kurn • 12. jaanuar 2024

Viis soovitust, kuidas töökaaslastega talvisel ajal meeskonnavaimu hoida

Sõnaraamatutes on meeskonnavaimu kirjeldatud kui kuuluvustunnet, entusiasmi teistega koos tegutseda ja tahet üksteist meeskonnana toetada. Ühised ettevõtmised töökaaslastega tõstavad meeskonnavaimu, lõdvestavad ja on eelkõige mõeldud mõnusaks koosolemiseks.
Karl-Peeter Kangur ja Margit Kurn
Foto: Karen Härms

Lisaks pakuvad ühisüritused head võimalust tutvuda kolleegidega, kellega päevast päeva suhelda ei pruugi. Kuidas aga töökaaslastega talvisel ajal meeskonnavaimu hoida? Soovitusi jagab Elamus Spa elamuste juht Margit Kurn.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456