Autor: Personaliuudised.ee • 24. jaanuar 2024

Selgusid parimad tööandjad

CV.ee korraldas iga-aastase uuringu, mille käigus selgus, kes on need tööandjad, kelle juures soovitakse enim töötada. Lisaks 2024. aasta top-tööandjale valiti parimad tööandjad seitsmes ärisektoris.
Enim tahetakse tööle minna LHV Panka.
Foto: Andras Kralla

“Kuigi majanduskeskkond võib hetkel näidata mõningast ebakindlust, teevad tööotsijad üha põhjalikumat eeltööd, uurides tööandjaid hoolikalt enne kandideerimist ja tööpakkumise vastuvõtmist. Ettevõtetel, kes on tunnistatud top-tööandjaks, avaneb oluline võimalus luua endale konkurentsieelis ning meelitada enda ridadesse tipptegijaid. Parimate töötajate ligimeelitamine nõuab mitmekülgset strateegiat, alustades maine loomisest ning lõpetades konkreetsete eeliste pakkumisega, mis tõstab ettevõtte esile tööturu tihedas konkurentsis,” räägib CV.ee müügijuht Indrek Harjak.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456