Autor: Helen Roots • 21. veebruar 2024

Tänavuse Arvamusfestivali tööelu ala korraldab PARE

Täna tutvustas Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE oma uuenenud tööelu manifesti ja samas toimus ka suur tööturu paneel, kus eksperdid ja ettevõtjad arutasid, kuidas Eesti tööelu edendada ja ajakohastada. Sündmusel sai teatavaks, et tänavuse Arvamusfestivali tööelu ala korraldab ja sisustab PARE koostöös Eesti Töötukassaga.
Vestlusringis vasakult: Ingrid Viinapuu, Ulla Saar, Jaan-Hendrik Toomel, Aaro Lode, Katrin Liivamets, Maria Kütt.
Foto: Helen Roots
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456